KONTAKT

KONTAKTIRAJTE NAS AKO IMATE BILO KAKVIH PITANJA

  NAJČEŠĆA PITANJA I ODGOVORI

  Ovde možete pronaći odgovore na najčešće postavljena pitanja

  Kako bi smo kupcima pružili što bolji doživljaj online kupovine trudimo se da sve fotografije budu uživo i profesionalno slikane.

  Fotografije koje vidite na sajtu najčešće predstavljaju realan prikaz proizvoda koji kupujete.

  Ali ne možemo garantovati da sve fotografije predstavljaju realan prikaz proizvoda i njegovih karakteristika.

  U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla u datom trenutku i  mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, očekivani rok isporuke proizvoda iz naše ponude je od 24h do 48h od momenta slanja porudžbine.

  Slanje poručenih proizvoda kao i njihova dostava obavljaju se isključivo radnim danima od ponedeljka do petka.

  Reklamacije važe samo za proizvode koji imaju fabričko oštećenje ili oštećenje prilikom trnsporta, sam problem trebate što pre prijaviti, a maksimalno u roku od 15 dana.

  Primljenje reklmacije koje ispunjavaju uslove naše poslovne politike, mogu biti uvažene u vidu zamene proizvoda ili povraćaja novca.

  Oštećenja nastala fizičkim putem nećemo uvažiti.

  Veoma je važno da sva oštećenja u transportu vidljiva na transportnom pakovanju konstatujete pre preuzimanja pošiljke. Ukoliko na transportnom pakovanju uočavate oštećenja, zamolite kurira da sačeka da pošiljku otvorite i proverite da li je oštećenje pošiljke uzrokovalo i oštećenje dostavljenih artikala.

  Ukoliko propustite da utvrdite oštećenja pre preuzimanja, preporučujemo vam da u roku od 24 sata od isporuke kontaktirate kurirsku službu koja vam je isporučila paket kako biste sastavili zapisnik o oštećenjima. Poštovanjem ove procedure vaša prava će biti zaštićena na najefikasniji način.

  Poručene proizvode plaćate pouzećem, tj.  kuriru prilikom dostave proizvoda.